Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου 2008


"
Breakthrough",
ένα ντοκυμαντέρ για μια ωμοφαγική βίγκαν οικογένεια!


Το "Breakthrough (Σημαντική ανακάλυψη)" είναι μια όμορφη ταινία για την 6μελή τότε, 7μελή σήμερα ωμοφαγική βίγκαν οικογένεια του Storm Talifero.

Ο Storm τρώει μια ωμοφαγική vegan διατροφή με φρούτα, κελυφωτούς καρπούς, σπόρους, και λαχανικά για πάνω από 30 χρόνια, και έχει γίνει γνωστός μεταξύ των ωμοφάγων vegans για τη διάπλαση του σωμάτος του, η οποία μοιάζει με αυτήν των body builder. Στα 57 του έχει ακόμα νεανική εμφάνιση.

Η γυναίκα του, η Jinjee, άρχισε την ωμή vegan διατροφή όταν τον συνάντησε 12 χρόνια πριν. Οι φωτογραφίες της πριν και μετά δείχνουν την μεταμόρφωση της, από την παχυσαρκία στην λεπτή σιλουέτα. Ολόκληρη η οικογένεια είναι ωμοφαγική vegan 100% χωρίς συμπληρώματα ή τρόφιμα από αφυδατωτή.


Αυτό το ντοκιμαντέρ είναι το υλικό που ο Storm και Jinjee συνέλεξαν κατά τη διάρκεια των ετών. Όταν ολοκληρώθηκε το ντοκυμαντέρ είχαν τέσσερα παιδιά. Τώρα έχουν αποκτήσει και ένα ακόμη αγοράκι.

Στην ταινία μοιράζονται τις προκλήσεις που αντιμετώπισαν, και προσωπικά και με τους φίλους και τις οικογένειες τους, και τις διαφορές που η vegan και η ωμοφαγική vegan διατροφή έχει κάνει στην ζωή τους. Μοιράζονται μαζί μας πληροφορίες διατροφής και πληροφορίες για το μεγάλωμα και την ανάπτυξη των παιδιών τους, μέσα από βινεοσκοπημένες επισκέψεις στο γιατρό, και τις συγκρίσεις στα διαγράμματα ύψους και βάρους. Μας γεμίζει έμπνευση, βλέποντας πως τα παιδιά τους μαθαίνουν μέσω του παιχνιδιού, καλλιεργούν τα τρόφιμα στον κήπο τους, κάνουν κινούμενα σχέδια και διασκεδάζουν έχοντας καταπληκτική ενέργεια.

Υπάρχει επίσης ένα καλό τμήμα στην ταινία για τους ωμοφάγους vegans και τις απαιτήσεις τους σε άσκηση. Ο Storm και η Jinjee συμφωνούν ότι είναι απαραίτητο να μένουμε ενεργοί για υγεία και αυτοί κάνουν διάφορες δραστηριότητες, όπως ορειβασία στο βουνό, αναρίχηση, ξιφασκία, παιχνίδια κ.λπ.

Υπάρχει ακόμη εντυπωσιακό υλικό για την Jinjee κατά τη διάρκεια μιας ωμοφαγικής vegan εγκυμοσύνης της, κατα την οποία έκανε άσκηση, και περπατούσε 5 μίλια καθημερινά, ακόμη και όταν πλησίαζε στην περίοδο να γεννήσει. Υπάρχει υλικό της που έχει ληφθεί δέκα ημέρες αφότου γεννήθηκε το παιδί της, με την Jinjee υγιή, ενεργή, λεπτή και πραγματικά να ακτινοβολεί... Υπάρχει μια συνέντευξη με την Jinjee όπου μιλάει για τις τέσσερις εγκυμοσύνες της, και τις vegan και τις ωμοφαγικές vegan, και πώς οι ωμοφαγικές vegan γέννες της έγιναν πολύ ομαλότερα και γρηγορότερα.

Η ταινία παρουσιάζει επίσης δύο συγγενείς τους που έρχονται και μένουν για να μάθουν για την ωμοφαγία και την υγεία και επίσης για την απώλεια βάρους μέσω αυτής της διατροφής.

Το "Breakthrough (Σημαντική ανακάλυψη)" δεν είναι μόνο μια ταινία για την ωμοφαγική vegan διατροφή, ούτε μόνο μια ταινία για έναν νέο τρόπο της ζωής, αλλά μια ταινία για μια σημαντική ανακάλυψη, η οποία αφορά την μεγιστοποίηση της ανθρώπινης δυνατότητας!


http://www.breakthroughthedocumentary.com/

http://www.thegardendiet.com/